Renault Scenic: schakelproblemen met de automaat

Bouwjaar: 2000

Mijn ouders hebben een Scenic met automatische transmissie. Deze schakelt op onverwachte momenten terug met als gevolg, dat de motor enorm veel toeren gaat maken. Hij schakelt pas weer normaal nadat hij volledig stilgezet is. De garage kan niets vinden. Kent iemand dit probleem?
Graag advies!

Eite Kolthoff

kolthoff

Geplaatst door kolthoff (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

is ie al uitgelezen
waarschijnlijk drukzender of een van de elektrokleppen

kurt6420 (0), 19 jaar geleden

Hallo, er bestaat een nota voor de DP0 versnellingsbakken met dit probleem. Naargelang het fabricagenummer(als deze hier onder deze nota zouden vallen),moet een elektroklep worden vervangen of het hydraulisch blok samen met de pakkingen en nieuwe olie in de bak. Je Renault dealer kan dit opzoeken op de computer. Ook moet er eventueel een herprogrammatie van de rekeneenheid gebeuren.Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.