Rover 400: Rover 416 1998 afstandbediening vergrendeling

Bouwjaar: 1998

Beste forumleden,

Sinds kort heb ik een Rover 416. Alles is prima alleen sinds vandaag gaat mijn auto haast niet meer open met de afstandbediening. Als ik hem met de sleutel openmaak en wil starten krijg ik een piepen geluidje en start hij niet maar bij de 2e poging wel. Als ik dan weer uitstap gaat hij wel dicht met de afstandsbediening en ook weer open en dicht etc. Alleen als ik na 5 min weer probeer te openen lukt dit niet?

Wie o wie kan en wil mij verder helpen ... ??

Groetjes Szilard

Szilard

Geplaatst door Szilard (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Garage_LUX (0) PRO, 10 jaar geleden

Batterij vervangen

Szilard (0), 10 jaar geleden

Maar als ik gereden heb en uitstap pakt hij hem wel altijd? Hoe kan dat dan?

pinodiangelo (0), 10 jaar geleden

toch battarijtje vervangen, als je de handzender ff niet gebruikt, leverd het battarijtje net ff wat meer stroom, paar keer drukken heb je minder stroom . met de sleutel kan je ook ondgrendelen op deur, er is daar een volgorde voor, dat moet bij je papieren zitten

Garage_LUX (0) PRO, 10 jaar geleden

meet de batterij even door dan weet je het meteen.
Bij een ex Rover dealer of iemand met diagnose apparatuur met Rover software kun je de EAC Emergency Access code uit laten lezen en met dit getal kun je in het slot van de bestuurders deur d.m.v. de sleutel de startonderbreker er af halen.
Is de code bijvoorbeeld 8324 dan ga je uit van de auto in afgesloten toestand en beweeg je de sleutel van uit de midden stand 8 keer naar open, dan 3 keer naar dicht, dan 2 keer naar open en 4 keer naar dicht.
Tenslotte de sleutel naar open en de wagen is van de startonderbreker af en de deur is open.

Szilard (0), 8 jaar geleden

Ik heb de batterij vervangen en dit was gelukkig het enige noodzakelijke.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.