Saab 9-3: Nokia carkit verwijderen/ SID en climatecontrol verlichting.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B204I, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 96

Hallo allemaal, sinds kort ben ik weer een trotse eigenaar van een Saab 9-3 met alle opties die ik maar kan wensen maar de zo te zien af fabriek ingebouwde Nokia carkit is minder en stamt qua gsm techniek uit 19 Flintstone. De carkit is zo te zien met één schroef aan de middenconsole gemonteerd maar is niet voorzien van een losse aansluitstekker dus zomaar draden losknippen is geen optie want de carkit is weer gekoppeld aan het audio systeem. Mijn eerste vraag is dus hoe ik de carkit kan verwijderen. De volgende vraag is de verlichting van de SID en de climatecontrole verlichting die zijn in tegenstelling van de zacht groene verlichting van het instrumentenpaneel en bedieningsknoppen oranje gekleurd en zo te zien zijn er een paar in climatecontrole display defect of hebben bijna geen licht opbrengst meer. Vraag 2 is dus kan ik die oranje verlichting vervangen door groene verlichting en zoja hoe ga ik dan te werk.

M.v.g.
Ronald.

ronny530

Geplaatst door ronny530 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ronny503 (0), 4 jaar geleden

De Saab is niet meer in mijn bezit en staat nu elders te koop voor wat een bieder er voor wil geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.