Seat ALTEA XL: Thuiskomer

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Sinds enkele weken heb ik een mooie Seat altea XL , nu zit er een pompje en vloeistof in de kofferbak en denk om een thuiskomer te nemen , want zoals ik zie past er geen normaal reserveband in de uitsparing . Maar wat ik op het internet zie zijn er wel thuiskomers te koop maar met 16 inch velg en bij mijn wagen zittener 17 inch velgenonder wie weet of dat kan of problemen op kan leveren .

franco1949

Geplaatst door franco1949 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 7 jaar geleden

Een thuiskomer is vaak afwijkend van de originele bandenmaat en is eigenlijk letterlijk bedoelt enkel om thuis te komen.
Tot een snelheidslimiet van MAX 80km/u. zal het geen probleem zijn..

Gr. paul

franco1949 (0), 7 jaar geleden

P.Kelder, Bedankt voor uw reactie ik ga nu kijken of ik een passende thuiskomer( brenger) kan bemachtigen

franco1949 (0), 7 jaar geleden

Hallo, ik heb een thuiskomer/ reservewiel gekocht en toch kijk ik er raar tegen aan omdat de doorsnee wel een stuk kleiner is dande normalewielen, normale wielen 225 x 50x 17 inch de thuiskomer is een 16 inch wielen omdat de band extra smal is denk ik zal dat wel goedkomen !

Hans4040 (305) PRO, 7 jaar geleden

De thuiskomer is kleiner dan een origineel wiel, omdat de bedoeling is dat hij ruimte bespaard.....anders kan je wel een gewoon reservewiel nemen.

franco1949 (0), 7 jaar geleden

O K bedankt dacht zal het wel kloppen zo een klein wieltje !!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.