Skoda Octavia: Motor valt uit tijdens rijden en start erna niet meer goed

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: AQM

Hallo, ik heb problemen met een Skoda Octavia 1.9 sdi van 2001. De auto valt uit tijdens rijden, en als ik dan wil starten start hij soms van de 1ste keer en soms moet je 20x starten. En heb al relais 109 vervangen en elektrische gedeelte achter het contactslot ook, heb ook de egr klep afgekoppeld, de gasklep gereinigd, de vlotter in de tank gereinigd, en de stekker van ecu nagekeken.. had ook alle fouten gewist, maar op moment dat ik stil val, komen onmiddellijk 5 zelfde foutcodes terug: 1: fout op de gasklep/ 2: fout op gloeirelais/ 3: fout op egr klep/ 4: fout op koude start injector/ 5: elektromagnetische uitschakelklep brandstof.. iemand die me kan helpen? Ik dacht misschien om de zekeringskast eens te vervangen?

Gielend

Geplaatst door Gielend (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Gielend (0), 7 jaar geleden

Iemand een idee waar ik elektrisch schema van deze auto kan vinden?

Audidriver73 (0) PRO, 7 jaar geleden

Welke foutcodes heb je ? Kortsluiting of onderbreking naar massa of + ?
Zekeringkast denk ik niet, dan krijg je andere problemen, denk eerder ergens slechte massa of heel misschien wel de ecu zelf, maar dat hoop ik niet voor je.

Gielend (0), 5 jaar geleden

Dieselpomp was defect

Gielend (0), 5 jaar geleden

Dieselpomp defect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.