SsangYong korando: gloeien korando

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20xdi

gloeilampje van ssangyoung korando gaat weer branden als de motor loopt en gaat niet meer uit pas als de motor stilgezet word ,motor slaat goed aan ook bij dik onder nul auto heeft 70.000 km gelopen wie weet wat de oorzaak is ?

brutus58

Geplaatst door brutus58 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Korando? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (120) PRO, 10 jaar geleden

De auto uit laten lezen. Nu is het gissen. Dat het gloeilampje brandt is dat er ergens een storing in het motormanagement zit.

brutus58 (0), 10 jaar geleden

oke bedankt als ik in nederland ben zal ik hem uit laten lezen woon namelijk in frankrijk en de dichts bijzijnde dealer zit op 400km

Punt (35) PRO, 10 jaar geleden

Dit is een signaal dat er een gloeier defect is .

Succes.

brutus58 (0), 10 jaar geleden

ja daar zat ik ook al aan te denken maar hier vanmorgen min 7 en met starten sloeg gelijk aan en liep meteen rond op 4 cilinders maar kan ze er uit halen en doormeten ....dus bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Korando of stel zelf een nieuwe vraag.