Suzuki Alto: Alto wil niet doortrekken

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Heb een alto met monopoint staan die niet wil doortrekken net alsof hij geen benzine krijgt het enige wat verbetering geeft is de onsteking 5-6 graden vroeger dus dacht ik disrtibutie niet op tijd stond echter wel goed.
Heeft iemand misschien tips ?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leon1972 (0), 14 jaar geleden

Misschien je benzinefilter verstopt? Dit zit bij voor je linkerachterwiel, tegen een balk aangeklemd. Is ls het goed is een metaal filter.

Misschien is dit het probleem?

Leon.

franstops (0), 14 jaar geleden

Monopoint, computer, map sensor gewisseld nog steeds geen verbetering toch maar weer naar de distributie gekeken leek op tijd te staan want tandwieltekens stonden goed alleen positie zuiger in bdp week af van krukastandwiel merkteken, bleek krukastandwiel de spie uitgeslagen te hebben tandwiel was iets losgelopen alles opnieuw gemonteert met loktite, nu kon ook de ontsteking weer normaal afgesteld worden motor loopt weer als een speer. Ik heb de oplossing maar hier opgeschreven zodat er mischien ook andere mensen hun voordeel mee kunnen doen.

franstops (0), 12 jaar geleden

De oorzaak was de uitgeslagen spie van het krukastandwiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.