Suzuki Vitara: Ruitenwisser probleem Suzuki Vitara

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc

Mijn vrouw heeft waarschijnlijk de ruitenwissers van haar Vitara aangezet terwijl deze aan de voorruit vastgevroren zaten. Daardoor doen nu de intervalstand en de eerste stand het niet meer. De tweede en snelste stand doet het nog wel maar is erg lastig als het maar een beetje regent of sneeuwt. Heeft iemand een idee wat er aan de hand is en wat ik er aan kan doen? Aangezien de tweede stand het nog wel doet is de motor nog goed lijkt mij.
Ik hoop dat iemand mij iets verder kan helpen.

Groeten Patrick

Patski31

Geplaatst door Patski31 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Patski31 (0), 13 jaar geleden

Heeft echt niemand een idee?

Hoopte er toch wel een beetje op

Groeten Patrick

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk zijn de contacten in de motor verbrand, omdat deze niet kon draaien...

mvg,
Hans.

Patski31 (0), 13 jaar geleden

Hoi Hans,

bedankt voor het meedenken. Als de contacten verbrand zijn kan de motor dan wel op de hoogste stand werken? En is aan die verbrande contacten iets te doen zelf of niet? Alvast bedankt voor je reaktie.

Groeten Patrick

Patski31 (0), 13 jaar geleden

Ik heb van een kennis begrepen dat er per ruitewisserstand een relais zou zijn en dat waarschijnlijk die twee zijn doorgebrand die het niet meer doen. Kan iemand mij vertellen of dit zo is en waar ik dan eventueel die relais kan vinden?

Alvast bedankt voor het meedenken.

Groet Patrick

AndreV (0), 13 jaar geleden

Ik zou eerst ruitenwissermotor ff bekijken: Die werkt met ronddraaiende plaat en sleepcontacten. Misschien door warmte van het vastzitten het vet gesmolten of sleepcontact ingebrand en maakt hij geen goed contact meer. Kjk ook of je apart massacontact hebt op de r.w.motor en of dit schoon is.

BertSuzuki (0), 12 jaar geleden

Ik heb t zelfde probleem is er inmiddels al iemand die je een oplossing heeft aangeboden ?

Zou ook graag weten waar dit relais zich bevindt.

Mvg Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.