Suzuki Alto: inbouw speakers

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1

bij deze alto is reeds een radio met dashbordspeakers aanwezig, nu moeten er deurspeakers in gebouwd worden, is hiervoor de bedrading reeds aan wezig? en zo nee
is dan doortrekken van de bedrading goed te doen?? dank alvast H.

hazet

Geplaatst door hazet (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

BEASTY (0) PRO, 12 jaar geleden

Er ligt geen bedrading. De bedrading is simpel aan te leggen.

antonio (0), 12 jaar geleden

Ik wil ook speakers in de deur plaatsen van mijn Alto uit 2010, ik heb nog niet gekeken of er bedrading aanwezig is. Kan iemand mij vertellen hoe ik bij de deur te werk moet gaan om de speakers te plaatsen. Moet de hele binnenkant van de deur eraf of kan het rooster wat er zit ook apart verwijderd worden ? Raar eigenlijk dat er geen bedrading in de deuren zit voor de boxen, er loopt toch al een kabelboom naar de deur voor de elektrische ramen.

AndreV (0), 12 jaar geleden

Bedrading trekken van deurspeakers naar je dashboard. Enige probleem is wit plastic dop die op je A-stijl zit. Deze moet je er uit halen en gaatje in boren voor de draad.
Ik heb zelf simpeler oplossing : ik heb actieve basspeaker van Pioneer gekocht en in kofferbak : perfect geluid in combinatie met de 2 dashboardspeakers.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

volgens mij moet het hele paneel eraf

antonio (0), 12 jaar geleden

Gebruik de link hieronder voor een beschrijving met foto`s voor de inbouw van speakers in de deuren van de nieuwste Alto.

http://www.suzukialtoclub.nl/forum/viewt...

Zelf ga ik er eerdaags ook mee aan de slag en laat nog even weten hoe dat afgelopen is.

antonio (0), 12 jaar geleden

Vandaag 2 speakers in gebouwd in mijn Alto, wel heb ik er voor gekozen om ze in de achterdeur in te bouwen. Dat is namelijk een stuk eenvoudiger want dan zit je niet met dat koppelstuk in de deurstijl. Bij de achterdeur is het rubberen verbindingsstuk naar de deur toe makkelijk te verwijderen om de draden voor de speaker door te voeren. De plastic kappen op de drempels en de deurstijl zijn ook makkelijk te verwijderen dus de draden zijn erg eenvoudig weg te werken. Ik heb wel de binnenkant van de deuren bekleed met isolatie materiaal. Geluidskwaliteit van de radio is nu perfect.

hazet (0), 12 jaar geleden

Heb de speakers ingebouwd en extra draden d,m,v, een lasdraad doorgetrokken dank allen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.