Suzuki Swift: swift houd in bij accelerreren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 gls

ik hoop dat iemand mij kan helpen,mijn suzuki rijd eigenlijk prima tot dat ik de snelweg op ga en even flink gas geef om snelheid te maken,dan houdt de motor als een gek in laat ik mijn gas los en geef ik langzaam gas bij gaat het wel goed,ik heb het benzine filter,de verdelerkap,rotor,bougies incl kabels al vervangen,het s net of hij verzuipt,kan hetb zijn dat de ontsteking niet op tijd staat?

foebes

Geplaatst door foebes (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Ontstekingstijdstip is computer geregeld, dus daar kan weinig aan fout gaan.
Het verschil tussen vol gas en niet vol gas is ook dat de lambda regeling niet (vol gas) en wel werkt.
Eventuele mengsel fouten worden door de lambda regeling gemaskeerd.

Er gaat geen storingslamp branden?

Kontroleer alle vacuüm slangen en slangetjes van en naar het inlaatspruitstuk op lekken, scheuren e.d.
Als dat allemaal goed is, laat de dealer dan de sensoren uitlezen en de signalen controleren. Vooral luchtmassameter en lambda sondes.

foebes (0), 12 jaar geleden

oldford bedankt voor je snelle reactie,er gaat geen storingslamp branden,alle vacuum slangen zijn in orde ga woensdag naar de dealer had al een afspraak staan voor distributie riem,kunnen ze hem gelijk even uitlezen,bedankt voor de info.

foebes (0), 12 jaar geleden

probleem is er weer,beetje jammer.

foebes (0), 12 jaar geleden

even een nieuwe up date over mijn swiffer,ik ben gisteren mijn auto op wezen halen en na drie uur zoeken hadden ze het lek boven,achter op je injectie huis zit een sensor met een klep erin,een ics klep of zo iets,die klep wordt bediendmet een veer en die veer werkte niet meer.nu zijn deze onderedlen nieuw rond de 300 euro erg duur dus,gelukkig had de garage waar ik mijn auto had gebracht een zelfde type staan,en hebben ze de mijne omgeruild,nu gaan ze zelf opzoek naar een tweede hands sensor,kijk dat noem ik pas service.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.