Suzuki Swift: start blokkering

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo alle mensen.
Ik heb een probleem en ik dacht kom op vraag het eens,het is zo dat ik in het bezit ben gekomen van een swift,die niet start,startmotor draait rond en de brandstofpomp werkt ook.
als ik het contact aanzet, gaat rechts onderin het instrumenten paneel,een oranje figuur kipperen,een auto met een hangslot er doorheen,ik neem aan dat de start blokkering niet is opgeheven.De contactsleutels zijn goed en ik dacht dat ik geen puls heb van de ecu,zou de ecu naar zijn grootje zijn, of heeft iemand nog een sugestie?

Ub 40

Geplaatst door Ub 40 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

Ik heb nog steeds geen succes,met het vinden van een oplossing voor mijn swift,zoals gezegd,de brandstofpomp werkt,de start motor ook,ik heb spanning op de bobines en de injectoren,maar als ik start krijg ik geen mengsel en ook, krijg ik precies een vonk op de bougie,als ik weer opnieuw start,weer een vonk,zoals ik al gezegd heb, knippert dus het lampje start blokkering,dan hoeft de module mischien ook niet speciaal defect te zijn.

Highway (65) PRO, 12 jaar geleden

zou de startblokkering eens uit laten lezen.

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

Ja Highway,heb ik inmiddels ook gedaan,en waar ik bang voor was,de ecu is stuk,dus ga ik nu op mijn gemak maar eens zoeken.

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

Hallo mensen,
mischien dat een van jullie een tip voor me heeft,na weken van tobben is eindelijk mijn start blokkering in orde en in geleerd,maar de auto loopt nog steeds niet,brandstofpomp werkt,distributie op tijd alle sensoren in orde en als ik start wil hij wel mee pruttelen,maar echt oppakken doet hij niet,ik denk dat de injectoren niet genoeg reageren,maar omdat hij dus wel een beetje mee doet,is het volgens mij niet de ecu,maar wat wel?

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

ik denk dat ik hem morgen aan het lopen heb, ik geef het nog door als het zo is.

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

nog ff niet verder, zoeken distr en bedrading.

Ub 40 (0), 12 jaar geleden

Als een zonnetje,was toch de distributie, schaam me wel een beetje dit had ik eerder door kunnen hebben ,in ieder geval luitjes bedankt en tot de volgende keer Anton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.