Suzuki Swift: spoorstang achter vervangen van een swift mk3

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hoi allemaal
ik zit met een probleem.
een rubber van een spoorstang achter van mijn swift is verrot en nu heb ik vandaag geprobeerd om hem te vervangen met een nieuwe maar ik krijg hem niet los waar hij aan de auto vast zit(nr3).
[img]http://i257.photobucket.com/albums/hh207...[/img]
bij de wiel is geen probleem gewoon de moer eraf draaien en pak je hem er wel af maar de zijde die aan de auto vast zit krijg ik niet los ik heb de moer er wel vanaf gehaald en toen heb ik geprobeerd de bout er door te tikken maar die krijg met geen mogelijkheid los.
is er misschien iemand die weet hoe ik dit moet doen.

grt hilbert harm

hilberth

Geplaatst door hilberth (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Het is een Mk 2 trouwens...

Wat ik meestal doe is de moer los draaien en hem er dan meer een stuk opdraaien.
Dan is het een kwestie van kruipolie en meppen maar met een stevige hamer... een beetje draaien enz.. deze komt echt wel los dan.
Pas wel op je handen want die heb je zo stuk met dit soort klussen.

hilberth (0), 12 jaar geleden

MK1 - '86 tot '88
MK2 - '88 tot '92
MK3 - '92 tot '96
MK4 - '96 tot '01
MK5 - '01 tot '02
MK6 - '05 tot hede

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

die rubber is toch kapot ,goed heet stoken die bout.

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Hmmm ik heb op de suzuki facturen staan MK 2 de onze is van 1995 .. maar dank je wel hilbert ik ben dan ook geen kenner van alle suzukies :P

Bout heet stoken juist niet robby dan komt ie helemaal klem te zitten en je hebt geen bitumen meer op de bodem zitten... ze rotten al zo snel ha ha ,even met beleid , in de brand steken kan altijd nog he :D

hilberth (0), 12 jaar geleden

bedankt voor de tips.
ik denk toch te gaan voor de de bus met wd40 en een flinke hamer en als het dan nog niet lukt dan ga ik het met beleid warm stoken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.