Suzuki Liana: binnenverlichting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Sinds woensdagochtend heeft mijn Liana een storing.De binnenverlichting blijft zwak branden en alle lampjes op het dashboard knipperen,tevens hoor ik een zacht tikkend geluid bij de brandstoftank.Dit alles ontstaat met de deuren dicht en uitgeschakelde motor,oh ja,ook mijn afstandsbediening van de centrale vergrendeling werkt dan niet.
Echter,doe ik de binnenverlichtingsschakelaar uit dan is alles opgelost.De auto heb ik bijna 2 jaar en een degelijk probleem heeft zich nog niet eerder voorgedaan.

Mvg

The nutty

Geplaatst door The nutty (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Liana? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

lijkt op een massa probleem.

The nutty (0), 12 jaar geleden

uit diverse bronnen hetzelfde vernomen,Eddy,maar waar begint de zoektocht?Van de min van de accu naar het chassis lijkt me niet echt een reeele optie.Mijn ruitenwissers doen het nu ook ineens niet meer,alleen een zoemend/brommend geluid en mijn binnenverlichting gaat dan zwak branden.

Grtzz

eddyarc (0), 12 jaar geleden

waarschijnlijk zal er een massa punt binnen in het voertuig niet goed zijn ofwel is het probleem aan de batterij born zelf kan ook je zou eens moeten proberen als het probleem zich voordoet met een losse draad vanaf de batterij die tegen chassis houden ergens binnen in het interieur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Liana of stel zelf een nieuwe vraag.