Suzuki Swift 1997: Inbraak swift alle sloten stuk

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo allemaal,

4 weken geleden auto van de dochter gestolen. (Justy) week later een swift gekocht de auto vinden ze toch niet terug en de politie kan niks. Nu hebben ze ook deze wagen willen meenemen.
Is echter niet gelukt maar bij deze poging hebben ze de twee deursloten vernielt en het contactslot naar de Kl$%*ten geholpen.
Plan is voor de deursloten dicht te maken en een remote te maken voor de centraal deur vergrendeling zodat er geen sleutel meer nodig is.(+alarm)
Het contact slot is helemaal stuk en ik zie twee pennetjes zitten aan de zijkant in de bus waar het slot normaal zit en onderin iets wat op een slot lijkt maar ik kan hierin een schroevendraaier steken en de auto starten. op de foto is te zien dat het slot eigenlijk in twee stukken is gebroken.
Hoe krijg ik dit weer goed?
weet even niet meer het bouwjaar , maar volgens mij was het ergens rond 97 of 98.

Alvast bedankt.

canvas

Geplaatst door canvas (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Paul

Het bestaande contactslot krijg je nooit meer zoals het was en wordt uiteindelijk een gebruikt exemplaar of een nieuw contactslot.

Gr. paul

canvas (0), 11 jaar geleden

Ja dat zal het inderdaad wel worden maar moet ik alles rond de stuurkolom loshalen of moet ik proberen het resterende slot eruit te proberen te krijgen?
Juist nog even met de dochter gesproken zij heeft de auto nog gewoon kunnen gebruiken, maar toen ik gisteren de auto wilde verplaatsen sloeg de motor niet aan met de schroevendraaier.
zit er toevallig al een chip in de sleutel dus een start onderbreker op de auto??
want dan ga ik het waarschijnlijk anders oplossen.

Alvast bedankt.

Gr Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.