Toyota Yaris: Toyota Yaris 1.3 VVTI

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 VVTI

Een paar weken geleden heb ik bij een garagebedrijf een Toyota Yaris aangeschaft. Toen ik deze week scherp moest insturen om uit een parkeervak te draaien, hoorde ik een vreemd geluid bij het wiel (ik kan het geluid niet goed omschrijven, een soort "plonk"). Dit geluid hoorde ik een aantal dagen later opnieuw. Het geluid is uitsluitend te horen bij heel scherp indraaien en ook niet altijd.
Kleine oneffenheden op de weg voel ik inmiddels ook meer dan gebruikelijk in de pedalen en ook enigszins in het stuur; alsof er onder de auto iets niet helemaal goed vastzit of speling heeft. Het vreemde is dat dit bij bijv. verkeersdrempels niet het geval is, maar alleen bij kleine oneffenheden. Iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?

Bruno10

Geplaatst door Bruno10 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

De auto op de brug en kijken op spelling in de ophanging.

Bruno10 (0), 8 jaar geleden

Bij garage geweest. Monteur heeft in de auto gereden en de auto op de brug gehad. Geluid was tijdens het rijden niet hoorbaar en hij heeft ook toen de auto op de brug stond niets kunnen vinden....

ANNAARS (0) PRO, 5 jaar geleden

1 ring van voorveer stuk.

Rvelleko (0), 5 jaar geleden

Één van de voorste veren gebroken?
Heb ditzelfde probleem gehad in een Opel Agila, de auto dook ook meer naar de grond in een bocht naar links toen.
Nieuwe veer erop, probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.