Toyota Aygo: Signalering cockpit richtingaanwijzer werkt niet

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine

Van de Aygo (2010) werkt bij richting aangeven naar rechts alle lampen aan buitenkant (voor en achter) en het pijltje (lampje) op de cockpit goed. Richting aanwijzer naar links, dan wel de buitenlampen (voor / achter) echter NIET het pijltje(lampje) op de teller cockpit. Frequentie van knipperen is in alle gevallen gelijk. Enig idee wat dat kan zijn en is de tellercockpit eenvoudig te verwijderen ? Graag jullie ervaring/reactie. Alvast bedankt.

GerritE

Geplaatst door GerritE (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 8 jaar geleden

Bij alarmlichten aan, doen beide pijtjes het dan wel?

GerritE (0), 8 jaar geleden

Nee, dan ook allen rechterpijltje.

kaleido 1 (1445) PRO, 8 jaar geleden

Lampje stuk .

GerritE (0), 8 jaar geleden

Tja, maar hoe te vervangen? Maw hoe krijg ik de cockpit (voornamelijk de snelheidsmeter met daarom heen de lampjes) als 1 geheel eruit?

GerritE (0), 8 jaar geleden

Ik heb inmiddels begrepen dat het (led)lampje op de printplaat is gesoldeerd van de tellerunit . Dus of gehele tellerunit vervangen , evt. een die reeds gereviseerd is, of ledlampje eruit solderen en daarna weer monteren. Zoek dus een vervangende unit waarvan alle ledlampjes het doen. Kan zijn van zowel Aygo, C1 of 107.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.