Toyota COROLLA VERSO: Start steeds slechter

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2AD-FTV, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 100

Onze auto start steeds slechter. Tijdens het starten een enorme rookpluim uit de uitlaat. Net of dat een cilinder even niet meedoet. Het rijden gaat verder prima.

Kees Bikker

Geplaatst door Kees Bikker (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Controleer je koelvloeistof eens. Staat deze op peil. Zit er druk op?

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Kleur van de rookpluim?

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 8 jaar geleden

Is de auto uitgelezen? Zo ja; codes? Lekkende injector?? Blijft gissen van een afstand. Druk in de rail moet +/-250 bar zijn bij starten. Eerste waar ik naar kijk bij slecht startende diesels.

Succes

Mvg diagnoseoplocatie.nl

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Is particulier forum hé 😉

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 8 jaar geleden

Haha @DRAZ weet ik, maar mag wel helpen toch?😀

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Tuurlijk 😉

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Injectoren zijn zeker een mogelijkheid.

PaulRAV4 (0), 8 jaar geleden

Dag Kees, ik kan het op afstand natuurlijk niet goed bekijken; ik kan je wél vertellen dat ik een jaar geleden afscheid heb genomen van mijn Verso 2006 met giga motorpoblemen; de eerste motor bij 147000km is gratis vervangen door net zo'n pruts motor [al zei men dat het een gemodificeerde motor was] en die ging dus ook weer stuk bij 170000km; hij is nu ws in Afrika; ik hoop dat daar iemand er toch nog een beetje plezier van heeft met zijn winterwielen haha; zoek eens op D-CAT hier op het forum. Wie weet heb jij ook zo'n

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.