Toyota Rav4: Thuisbrenger/Thuiskomer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000

Bij mijn Rav4 2010 zijn ze afgestapt van het reservewiel op de achterdeur; nu moet ik het doen met een compressor en een spuitbus smurrie; als ik die fles in een band spuit kan ik er wel een stukje mee naar huis rijden maar moet meteen ook afscheid nemen van de dure band en een nieuwe kopen; ik wil dus een thuisbrenger/thuiskomer die het standaardwiel 225-65-17 114.3 x 5 60.1 kan vervangen, en dan graag eentje die veel minder breed is dan 225 maar wel de juiste hoogte heeft; heb nu een winterwiel in bovenstaande maat achterin liggen maar die neemt wel erg veel plek in; wie weet welk passend wiel ik moet hebben/zoeken en waar ik het kan kopen? BVD

PaulRAV4

Geplaatst door PaulRAV4 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Zal wel op de sloop een thuiskomer van een Avensis te vinden zijn.

PaulRAV4 (0), 7 jaar geleden

Maar die heeft niet dezelfde maat band/hoogte/omtrek !!!!

PaulRAV4 (0), 7 jaar geleden

Dank u allen voor de reacties; het winterwiel 225-65-17 neemt zoveel plaats in én een thuiskomer 2de hands niet te vinden, én een nieuwe vanaf €300 én een extra smalle band wordt ernstig afgeraden voor deze auto ivm foutmeldingen én slecht weggedrag, dus komt er toch een flesje slime terug in de auto; want de boodschappen die ik links en rechts kreeg dat je de band na gebruik van zo'n flesje weg kunt gooien horen bij broodje aap; het spul is met water gewoon te verwijderen waarna je de band op de gebruikelijke wijze kunt repareren. Doe er uw voordeel mee!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.