Toyota CARINA E: Schrapend geluid bij rechtsafslaan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 7A-FE

Bij het rechtsafslaan hoor ik bij het voorwiel een schrapend geluid net alsof ik een steen meesleep , ik heb pas bij de apk gevraagd om de lagers en de kineet te controleren en ook tijdens de steekproef kon men niets vinden , als het wiel vrij hangt hoor ik ook niets , remmen losgehad maar ook hier niets gevonden . Pas geleden hoorde ik op de snelweg in een bocht naar rechts ook een soort van floppend geluid alsof er een stuk van de band los zat .
Wie o wie heeft een idee .

jurgen12

Geplaatst door jurgen12 (60) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Loopt de schijf niet tegen de ankerplaat aan , er hoeft maar iets speling aanwezig te zijn en flink wat roest of een kromme ankerplaat en hij raakt hem.
De binnenkuip zit niet los in het spatbord ?

jurgen12 (60), 6 jaar geleden

eindelijk de oorzaak gevonden , het was een roestig stukje van de stofplaat , dit zat precies tussen de plaat en de remschijf , vooruit rijden kwam het ertussen , achteruit er weer tussen uit .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.