Toyota YARIS: Nieuwer type motor ingebouwd

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Ik heb een yaris van bouwjaar 1999.
Ik heb een andere motor ingebouwd die nu niet start ik ben er achter dat de nokkenas sensor drie draads is envde oude had twee draden.
Ik heb de sensor gewisseld maar die is te kort de auto uitgelezen en storing nokkenassensor.
Ik heb de kabelboom die bij het nieuwere type motor zat mijn vraag is nu als ik die terug zet en heb de computer met contactslot en sleutel van het demontage bedrijf gehad opgestuurd start hij dan ?
Ik ben er wel achter dat het een motor is van 2003/2005 yaris het enige verschil is de nokkenas sensor drie draads en de motor die erin zat twee had.
Wie kan mij vertellen hoe ik de motor aan de praat krijg weet ook niet of dat het contactslot of computer pas hij past wel aan de kabelboom die op de motor zat maar weet niet of de kabelboom in de auto anders is.

Graag krijg ik antwoord of een oplossing.


MvG Danny

1e Danny

Geplaatst door 1e Danny (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.