Volkswagen POLO 55 KW 1997: toerenteller doet niet en olielampje brand

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AEE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Beste lezers,

Sinds vandaag is mijn olielampje gaan knipperen en werkt de toerenteller niet meer. Ik ben naar de garage geweest om hem uit te lezen. Het gaat om een Volkswagen polo 6n 1.6 uit 1997
Heeft iemand misschien een idee wat het kan zijn? Dinsdag moet hij weer heen voor verdere onderzoek, maar eigenlijk wil ik er geen geld meer aan uitgeven (ivm verkopen)
Is het de moeite waard om hem zo te verkopen? Of kan ik hem anders net zo goed naar de sloop brengen. Dit is wel zonde (verlagingsset, lichtmetalen velgen en 2 nieuwe banden). Maar daarentegen ook veel roest, en kleine mankementen.
Helaas kan ik hem niet uit elkaar draaien voor onderdelen. Geen ruimte helaas.

Ik hoor graag of jullie een idee hebben en of het de moeite nog waard is. of iemand die er interesse in heeft voor onderdelen

mirandaonelove

Geplaatst door mirandaonelove (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Wat de olielampje betreft zou ik toch iets aan doen.Anders is de verkoopprijs dermate laag dat beter naar de sloop kunt gaan.
Eerst oliedruk meten.Hopelijk is het maar de sensor. Daarna ook zekeringen controleren(toerenteller)of het laten staan.

mirandaonelove (0), 7 jaar geleden

Ja misschien dan maar naar de sloop brengen. Maar is zonde aangezien er een verlagingsset onder zit en lichtmetalen velgen met 2 nieuwe banden. Dan kan ik misschien beter een interessepeiling doen. Verkopen in onderdelen gaat helaas niet (geen ruimte voor)
Bedankt voor je reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.