Volkswagen GOLF: problemen met verlichting kofferklep

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Toch een slecht contact ergens denk ik ivm het feit dat als je er een tik op geeft dat ze dan wel even aangaan.

Cor1800

Geplaatst door Cor1800 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Cor1800 (0), 7 jaar geleden

Hallo, wie kan mij helpen met het volgende probleem? De achterlichten op de achterklep doen het niet, de lampjes zijn heel. Als ik tik gaan ze aan en daarna vallen ze weer uit. Links en rechts doen het beide niet. als je de achterklep opent schakelt hij automatisch de lampen uit. Kabels zijn onbeschadigd. is dit soms 'n massa probleem? Waar zit eventueel de massa aansluiting? Of worden de achterlichten door 'n relais gestuurd?
Alvast vriendelijk bedankt voor het meedenken!

Cor van Loenen

arjankempeneers (0) PRO, 7 jaar geleden

Of probleem zit in je slot. (automatische uitschakeling bij koffer open.) Je zou het kunnen zien bij uitlezen van meetwaarden. Gaat je kofferverlichting soms ook branden als de achterlichten niet werken?

Cor1800 (0), 7 jaar geleden

Hallo Arjan, bedankt voor je reactie, ik ga het controleren.
ik laat nog van me horen!

Cor1800 (0), 7 jaar geleden

Hallo Arjan,
ik heb diverse dingen gecontroleerd. Het kofferslot en kofferverlichting werken normaal, ook als de lichten uitvallen blijft de kofferverlichting uit. Alleen als de lampen op de kofferklep branden gaan ze na een tijdje uit en dan na 'n tik erop weer aan, en na 'n tijdje vallen ze weer uit. Het is 'n rare storing, ik weet nog niet waar ik het moet zoeken!

groetjes,
Cor

Cor1800 (0), 7 jaar geleden

Ik heb nog geen tijd gehad om verder te zoeken maar bedankt voor het mee denken. groetjes Cor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.