Volkswagen GOLF: Valt soms uit: oliedruk melding STOP

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: APF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Mijn Golf 4 heb ik nu 4 weken en hij heeft een probleem. Hij valt stil tijdens het rijden (nu 3 keer gebeurd). Hij al terug geweest naar de garage maar daar geeft uitlezen geen uitsluitsel. De aandrijfassensor is al vervangen intussen. De garage is erg meedenkend maar kan het probleem zelf ook niet vinden. Heeft iemand ervaringen? Onder het rijden komt een melding inbeeld iets met öldrück en betriefsanleitung. De power van de motor valt dan ineens weg (alsof je flink hard optrekt en dan het gas ineens loslaat). Olielampje gaat aan en dan erna verschijnt groot STOP in het display. Dan valt de motor uit. Als je erna de sleutel uit het contact haalt en opnieuw (soms wel 3 of 4 keer) start is er niks aan de hand. Heeft iemand een idee door een eigen ervaring, ik hoor het graag want nu is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Thnx alvast!

Luukflos

Geplaatst door Luukflos (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.