Volkswagen Bora: achterklep

Ik heb een vw bora uit 2005 en heb sinds kort een storing in de achterklep, hij zit op slot en gaat niet meer open heb hem van binnenuit los gemaakt met de cv gaan de deuren wel open maar de klep niet, je hoort ook helemaal niks als je op de sleutel drukt en met de sleutel in de kofferbakklep gaan de deuren wel open maar de klep niet. Wat zou dit zijn? Geert

geert b

Geplaatst door geert b (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jaker (0) PRO, 7 jaar geleden

De kabelboom in de achterklep gaat weleens stuk bij het scharnier,,je kan proberen of bij geopende klep en dicht gedrukt slot het geheel wel werkt,is dat het geval dan is de kabelboom zeker verdacht.

bert klein (85) PRO, 7 jaar geleden

Zit een stelmotertje bij het slot in de a klep deze gaan bij regelmaat defect.
Vr Gr Bert

geert b (0), 7 jaar geleden

Ik ben nog even met de klep bezig geweest en ben er nu achter dat de klep wel met de sleutel open te krijgen is al een heel vooruitgang , maar niet met de afstandsbediening iemand een idee wat er aan mankeert Geert

jaker (0) PRO, 7 jaar geleden

misschien overbodig,maar het sleutelslot kent 3 standen,1gleuf van de sleutel verticaal,open met afstands bediening dacht ik
2 vanuit die stand naar links draaien gaat hij van slot,en 3 gleufje horizontaal,dan werkt hij niet mee met de afstands bediening,de horizontale en vertikale stand kan ook andersom zijn,dat weet ik niet meer zo precies.
Maar zou het sleutelgedeelte van het slot eens goed bekijken.

geert b (0), 7 jaar geleden

Ik heb vanmiddag ernog even aandachtig naar gekeken en zag bij het scharnier dat de rubber waar de kabeltjes doorheen lopen op een plek was ingedrukt heb het los gesneden en zag dat de blauwe draad doormidden was, aan elkaar gamaakt en het werkt weer dus probleem is opgelost.En iedereen bedankt voor de reacties groetend Geert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.