Volkswagen GOLF CL 66KW U9: Onregelmatig lopen motor

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Hallo!

Ik heb een golf 2 uit 1990 die onregelmatig loopt

Voetpakking cabrateur vervangen en alle vacuüm slangen na gekeken maar ik kan niks verkeerd vinden
Ook de bougies, bougieskabels, rotor en verdelerkap vervangen maar het probleem blijft.

Ander probleem wat ik ook heb soms dat ik soms heb, dat als ik een stuk gereden heb dat de het lijkt alsof de motor op 3 cilinders gaat, trap de koppeling in en de motor gaat heel erg op en neer, geef ik veel gas en dan gaat ie mooi naar de 4000 toeren. Laat ik de koppeling opkomen in een versnelling en dan heeft de motor bijna geen kracht meer!

Wat kunnen we problemen zijn?

Gisteren de olie vervangen en de kleppen deksel eraf gehaald, zal heel veel sludge, mooi schoon gemaakt! Zelfde met de carburateur en slangen, dus nu kan de motor weer goed ademen!

Wie o wie kan me helpen?

Greets eelke

Eelkegolf2

Geplaatst door Eelkegolf2 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Eelkegolf2 (0), 7 jaar geleden

Trouwens toen ik de bougies en de rotor delen had vervangen toen ging de motor nog steeds onregelmatig, maar het probleem met het lijken dat ie soms op 3 cilinders liep ging weg voor ongeveer 2 maanden, maar probleem kwam weer terug! Bougies schoon gemaakt en toen ging het weer goed voor een paar maanden, u zelfde probleem weer! Slechte ontbranding in motor?

Eelkegolf2 (0), 7 jaar geleden

Koude start is loopt ie perfect als de shoke erop staat! Geen rare vibraties! Probleem is echt alleen met een warme motor, soms vibreert de motor ook heel hard voor 2 seconden en dan word ie weer mooi stil

jaker (0) PRO, 7 jaar geleden

Is de vacuumslang voor de rembekrachtiger niet gescheurd?

Eelkegolf2 (0), 7 jaar geleden

*** waar kan ik die vinden

kaleido 1 (1445) PRO, 7 jaar geleden

Tussen je rembekrachtiger en je inlaatspruitstuk , er zit een rubberen stukje slang thv je inlaatspruitstuk , deze gaat vaak scheuren of los zitten.
Zit er bovenop je kleppendeksel een stationaire omloopregeling , als deze vervuild is , loopt hij ook beroerd stationair.

Eelkegolf2 (0), 7 jaar geleden

Ga er morgen naar kijken! Weet niet of ik die stationaire regelaar heb, heb afgelopen vrijdag de kleppendeksel er wel af gehaald en helemaal schoon gemaakt! Dus de kleppendeksel is schoon, ook de slang tussen de kleppendeksel en luchtfilter op de cabrateur was vol met sludge, dus die is ook schoon nu! Ook de luchtfilter op de cabrateur schoon gemaakt

Eelkegolf2 (0), 7 jaar geleden

Net naar de slang gekeken tussen het spruitstuk en rembekrachtiger en ik heb geen slang gevonden?!?!

kaleido 1 (1445) PRO, 7 jaar geleden

Op de zwarte ronde pot waar ook je hoofdremcilinder op zit , zit een zwarte plastic slang die naar je inlaatspruitstuk loopt.
Maak anders eens een foto van je motorcompartiment.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.