Volvo S80: navigatie

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 170pk

hallo, weet iemand of het originele ingebouwde navigatie systeem los zit van alle andere elektronica? deze werkte niet en de cd's zijn er niet bij. nu heb ik het weten te downloaden, maar als er iets mis is met de download, kan hij dan de hele elektronica in de war schoppen? of werkt in het ergste geval alleen de navigatie (nog steeds)niet?? vriendelijke groet rene

renecoupe

Geplaatst door renecoupe (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (65) PRO, 14 jaar geleden

De vraag is waarom het niet werkt. Laat het systeeem uitlezen en probeer bij de dealer een orgineel cd.

renecoupe (0), 14 jaar geleden

het scherm komt wel in en uit maar de software schijnt verlopen te zijn. maar is het een los systeem of onderdeel van de volvo elektronica?

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het hele systeem zit geintregeerd in de Volvo elektronica. Elke Volvo dealer heeft een software-update cd liggen van dit systeem. Dus in jouw geval even naar Helpman en vragen of ze het syteem willen updaten.

renecoupe (0), 14 jaar geleden

ok bedankt voor t antwoord. als het geintregeerd is in het systeem lijkt me dat inderdaad t veiligst. dan kan ik maar beter niet met gekopieerde cd's aan de slag. bedankt groet rene

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.