Volvo XC70 2000: alarm

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 turbo

alarm schakeld in na een paat minuten , heb de ruit detectie al door ge soldeerd en toen was het een tijd weg ,daar na ging hij weer af heb de claxson los gekoppeld en het was weer over nu gaat hij weer af , wat kan dat zijn ?

Guus k

Geplaatst door Guus k (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

sirene los gekoppeld en toch gaat het alarm af? Laat het alarm uitlezen dan weet je waar je moet zoeken. De meest voor komende storingen was de sirene en de radar.

Guus k (0), 9 jaar geleden

zi er bij deze ook een batterij in ik las iets over een batterij bij het rechter voorscherm ,ik heb geen sirene maar een klaxson is dat daar ook zo?

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

Je hebt geen Volvo alarm? In het rechtervoorscherm zit bij volvo een sirene met noodstroom accu en die gaan wel eens defect.

Guus k (0), 9 jaar geleden

was gisteren bij de dealer en die zij dat deze alarm origineel was voor dit bjaar dus ik heb een volvo alarm met een claxson hij zegt dat de batterij in de claxson zit ,maar die heb ik af gekoppeld.
nu valt mij op dat als ik de linker portier hard dicht gooi dan gaat het alarm niet af , dus er zit in dat portier denk ik een schakelaar die niet goed werkt ,of heb ik het mis ?
heb ook gevraagd of ik het alarm kam afschakelen van de vergrendeling , dat kan bij deze niet wel als ik een jaar later had .
Ook nog bedankt voor de hulp ,als ik het heb gevonden dan meld ik dat even .

Guus k (0), 9 jaar geleden

PS
Ik heb een V gate scan vs890. 0bd 2
En ik kan daar motor enz mee uit lezen ,maar niet het alarm systeem ,altans ik weet niet of dat wel kan ,weet misschien iemand of dat wel kan ? en welke code heeft volvo voor deze storing
hoor het graag.

Highway (120) PRO, 9 jaar geleden

Als het een Volvo Alarm is kunnen ze toch naar de laatste alarmoorzaken kijken. Laatste alarmoorzaken is dan de gene die het afgaan veroorzaakt. Als je denk dat het de deur is moet je ook iets aan je binnenverlichting merken.

P.S. Ik ga er even van uit dat je het nieuwe type hebt. 2000 kan namelijk ook het Volvo classic model zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.