Ford Galaxy: dreun bij accellereren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 V6

auto heeft een AG5 automaat. bij flink vermogen vragen dreunt en schud de hele wagen. motor en bak zijn uitgelijnd, A-motor/bak steun is vernieuwd. ook R-aandrijfastripoide, homokineet en tussenlager zijn vernieuwd. L-aandrijfas is uitgewisseld met goed rijdende auto. niets van dit alles maakt de auto beter. wie het weet mag het zeggen. groetjes, Ruud

derute

Geplaatst door derute (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

heeft deze auto een sperdifferentieel,zo ja moet je eens kijken of je op de aangedreven wielen dezelfde banden hebt liggen

derute (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedankt voor de tip Robby. Maar ik heb uiteraard eerst de basis gecontroleerd, zoals banden/wielen, uitlijning, wielophanging, lagers, basis motor enz. Mogelijk is het de AG5 bak maar dat is nogal een kostbaar onderdeel.

Doktor (0) PRO, 16 jaar geleden

De steun die bovenop en aan de zijkant van de bak zit die heb ik ook wel eens kapot gehad en dat is erg slecht te zien maar heel goed te merken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.