Jeep Grand Cherokee: kachel cq verwarming

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4,7

Geachte Jeep rijders

Ik heb en probleem met de verwarming cq kachel .ik heb de kachel motor al laten vervangen omdat deze dekect was en af en toe uit viel . Maar nu het volgende probeel ik heb de auto uit de garage gehaald en bij de eerste dag ging het al mis ik kreeg de verwarming met geen mogelijkheid uit .hij beef voledig warme lucht blazen pas toen ik de auto stopt en het contact uit zetten na en kwartier deed als het weer naar behore alles goed dacht ik maar niet dus.De volgende dag weer nieuw probleem ik kreeg de verwarming niet meer warm nu blijf deze allen maar koud .na en goed uur rijden en alles geprobeed weer gestopt uur gewacht en daarna alles weer oke .
Heeft iemand maar dan ook iemand en idee voor mij AUB .ik wordt hier gek van .

Met vriendelijke groet en JEEP rijder

diezel

Geplaatst door diezel (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

plugie (0) PRO, 14 jaar geleden

kachel klep motortje onder bij bijrijders kant cont door middel van vinger op asje van motor van warm naar koud zetten en kijken of deze beweegt bij model zj
bij model wj groot probleem kachel huis verwijderen klep inwendig stuk
gr marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.