Mercedes-Benz M-Klasse 2003: Hendel automaat wil niet uit de P



  • jonny @ 20/10/2010, 17:47

    Mercedes-Benz M-Klasse
    bouwjaar: 2003
    brandstof: diesel
    motorcode: 270 CDI

    Wij hebben een mercedes ML 270 CDI Staan Als ik het pedaal ingetrapt hou en de auto start dan doet hij het wel laat ik de rem los dan gaat direct het BAS/ESP lampje en staat hij weer vast in de P Wij hebben de Bas sensor in de bekrachtiger al vervangen en de druksensor onder in de rempomp ook Bij het pedaal zit bij deze geen remlichtschakelaar.De volgende foutcode's komen weer terug als ik de code's gewist heb Bij de motor P 0703 Remsignaal, Bij de automaat P2404, Bij de rem C1201 Bas drukreductiecontact, Enbij de Automaatbak hendel de P 1925 Remtorsie niet plausibel en de P1927 Remcontact signaal ontbreekt, Remlicht doet het wel normaal en de ekeringen zijn allemaal goed kent iemand dit probleem alvast bedankt voor de moeite


  • nicwil @ 20/10/2010, 20:06

    remlicht schakelaar vervangen - kijk maar eens goed halfverwegen pedaal , onder dashboard plaat verwijderen.
    gr

  • jonny @ 20/10/2010, 22:45

    Deze ml heeft geen schakelaar er zit een leeg gat op de plek waar normaal de schakelaar zou moeten zitten als ik de stekker van de BAS sensor afhaal doen de remlichten ook niet meer dit is dus de als je er voor staat de sensor rechts in de bekrachtiger.

  • nicwil @ 20/10/2010, 23:47

    zou dan de eerst ml zijn die dan geen remlichtschakelaar heeft.en de stekker ook weg ?????

  • jonny @ 21/10/2010, 09:19

    Bij deze ml zit geen remlichtschakelaar en ook geen stekker bij het pedaal hij is van bouwjaar 2003

  • nicwil @ 21/10/2010, 12:07

    Dan bij dealer eens navragen of die u hier meer uitleg voor kan geven -wij hebben dit nog nooit voorgehadt.
    Ben weleens benieuwd, ga dit zelf ook navragen bij collega's van de mb garage's.
    suc6

  • Hans4040 @ 21/10/2010, 16:43

    Vreemd....in de schema`s staat wel degelijk een rempedaal positieschakelaar...

  • dockedmarc1 @ 23/10/2010, 11:56

    @ hans4040,

    dat klopt hans, maar dat is tot bouwjaar 2002 en vanaf bj 2003 zit er idd geen schakelaar meer in bij het pedaal. ;)

  • audivw @ 24/10/2010, 22:18

    jonny heb je een chassis nr, dan zal ik als ik tijd heb voor je kijken in het schema.

    gr mark

  • audivw @ 24/10/2010, 22:20

    ach, en bekijk je trekhaak stekker indien aanwezig.

  • jonny @ 07/01/2011, 18:26

    Wij hebben de rembekrachtiger vervangen en nu is het goed.
    Bedankt voor het meedenken en tot de volgende keer.

  • ashoes
  • ruilinjector
  • Hippored
  • obdpartners
  • Overwg Olie
  • smeets solutions