Mercedes-Benz 903.6 316CDI 2004: bonken met schakelen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 612.981, Motorinhoud (cc): 2700, Vermogen (kw): 115

Na het vervangen van het vliegwiel en koppeling set bonkt de auto in de aandrijflijn met schakelen, het is net of hij uit de versnelling getrokken wordt terwijl de koppeling nog niet helemaal vrij is. SAG koppeling is met het juiste gereedschap gemonteerd. Er is een LUK DMF kit incl koppeling ingekomen. Er word maar 1 vliegwiel aangegeven echter origineel zijn er 2 nummers voor het vliegwiel. Tot motornummer 70 019344 of na 70 019345. Wanneer ik de referentie van origineel nummer die bij het LUK vliegwiel vergelijk komt deze niet overeen met de gene die er volgens motornummer in hoort. Op het oog was er aan het vliegwiel niks te zien dat hij anders zou zijn.
Heeft iemand hier ervaring mee? is de DMF kit alleen toepasbaar op een handgeschakelde versie misschien??

met vriendelijke groet,

Jirry van Veen

Jirry van Veen

Geplaatst door Jirry van Veen (0) PRO , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.