Nissan Navara : versnellingen navara

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 dci 128 kW

We hebben een nissan navara binnengekregen waarvan de klant denkt dat zijn koppeling versleten is.
Nu wou ik hem binnenrijden maar ik merk dat ik vooruit wel kan rijden maar als ik hem in de achteruit zet en ik laat de koppeling opkomen dan valt hij stil, net alsof hij in twee versnellingen staat. Zet ik hem in een versnelling vooruit dan gaat de auto wel van zijn plaats als ik de koppeling op laat komen maar het voelt alsof de handrem er nog op staat. Kan iemand mij hier al een tip over geven?

harlie

Geplaatst door harlie (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harlie (0) PRO, 9 jaar geleden

"Probleem" opgelost, de auto bleek nog in 4-wheeldrive te staan. Deze auto's mogen op verharde weg absoluut niet met 4-wielaandrijving gereden worden. Dit is waarschijnlijk ook de oorzaak van de versleten koppeling. Toen we de auto uit zijn 4-wielaandr. hadden gehaald konden we hem gewoon rijden maar toen bleek idd zijn koppeling versleten te zijn, wat heet, de voering lag in stukjes in het koppelingshuis. Nieuwe koppeling erin, klant uitleg gegeven over 4-wheeldrive en probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.