Nissan ALMERA TINO: ECCS zekering springt, ECU geen spanning

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: QG18DE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 84

Bij deze auto springt af en toe de ECCS zekering er uit. Hierdoor heeft de ECU geen spanning meer en valt de auto stil. Als we de componenten losmaken die achter de ECCS zekering door de ECU worden aangestuurd blijft de zekering zitten. Er is echter niet te achterhalen door één voor één aansluiten waardoor het veroorzaakt wordt omdat het maar sporadisch voorkomt. Iemand bekend met dit probleem? Alvast bedankt.

asiancars

Geplaatst door asiancars (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

In een stoffig hoekje van me geheugen zit nog een stukje info van de bulletins de vroeger bij Nissan op papier verschenen. Daar zat er ook 1 bij van een N16 Almera die alslaat. Dan moest men naar de kabelboom kijken, zo van ongeveer de linkerkoplamp tot onder de radiateur.

Alsnog gevonden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.