Nissan Qashqai: afstandsbediening qqai

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: k9k, Motorinhoud (cc): 1500

beide afstandsbedieningen werken niet meer ,batterijen vervangen ,zekeringen gecontroleerd, centrale vergrendeling werkt nog wel(via knop binnen).Nu had ik graag de afstandsbedieningen opnieuw ingeleerd , vraag is kan dit manueel zoals vroeger op primera en almera of mot dit via consult en hoe dan?

boutje en moertje

Geplaatst door boutje en moertje (0) PRO , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Eerst maar eens vragen of de batterijen niet op z'n kop zitten. Je wil ze van het weekend niet over de vloer hebben die dat voor elkaar krijgen.

In principe is het zo dat als de sleutels geprogrammeerd worden de handzender gelijk meegaat.

Dat gaat inderdaad met de Consult 3+. Daar heb je een speciale security card voor nodig, de pincode van de immobiliser en de pincode van de immobiliser die je dan terugkrijgt om in te voeren voor het programmeren. Om dat te verkrijgen heb je een account nodig bij Nissan, en dan ook nog de machtiging om pincodes op te vragen.

boutje en moertje (0) PRO, 8 jaar geleden

Probleem opgelost ,contactslot blijkt defect te zijn. In het contact zit een schakelaar die kijkt of de sleutel in het slot zit of niet ,deze blijkt niet meer te werken ,daardoor sluit de wagen ook niet omdat hij denkt dat de sleutel nog in het contact zit. Schakelaar afgekoppeld(kleine fiche aan contactslot) en dan werkt alles terug. Contactslot besteld .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.