BMW 318 TDS: Kachel van BMW

Bouwjaar: 1996

Een klant van mij heeft probleemen met de kachel van een Bmw 318 TDS bj 95 de moter komt wel op temperatuur maar de kachel word niet echt warm.

de kachel word geopend en gesloten door een electro klep tegen het schutbord wij hebben 12 volt op de klep gezet en je hoort heb klikken ook hebben we de draadjes die naar de klep lopen gemeten en meten we daar ongeveer 5 volt is dat normaal of klopt hier iets niet ?? heeft iemand ervaring hiermee

licht het mischien aan de elektro  in het bedienings paneel van de kachel bediening in de auto wie weet de oplossing.

Enno_Ros

Geplaatst door Enno_Ros (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

van_vliet (0), 22 jaar geleden

zit er een vol automatische airco op?met een elektronisch bedieningspaneel?deze willen nog wel eens kapot gaan,en ik zou zeker ook de kachelkraan niet altijd vertrouwen ook als deze tikt,deze komen ook vaker voor en is ook de eerste goedkoopste oplossing.bij een half automatische airco zou ik bijna met zekerheid kunnen zeggen dat de kachelkraan af en toe blijft hangen.

hoop dat je er wat aan hebt,veel succes

Beemer92 (0), 14 jaar geleden

Termostaat vervangen

mvg

Hans4037 (0) PRO, 14 jaar geleden

Beemer je reageert op een topic van 2001 !!!!

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.