BMW 3 serie: Centrale vergrendeling

Wie heeft er een idee van de werking van een centrale vergrendeling van een BMW 3-serie ?Het probleem wat ik heb is dat de achterportieren niet meer meegaan als ik hem met de centrale vergrendeling op slot zet. We hebben de bedrading gecontroleerd en daar mankeert niets aan. Daarmna werkte hij weer een hele poos en op een gegeven moment doet hij het weer niet.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Menzinga (0) PRO, 22 jaar geleden

Dit probleem heb ik ook een keer gehad ik heb toen de beide motoren van de vergrendeling schoon gemaakt en gesmeerd en het probleem heeft zich niet weer voorgedaan.

Pascal Jaspers (0), 20 jaar geleden

Inderdaad dit probleem heb ik ook gehad met mijn bmw 3-serie touring bouwjaar 1996.

Om het probleem op te lossen moest ik het motortje vervangen en nu is hij perfect.

i.blom (0), 20 jaar geleden

Dit probleem kan ook veroorzaakt worden door een defect hoofd relais. zit aan de bestuurders kant binnen in het kick-panel waar je voor speaker in vast zit, hij zit dan onderin. Deze veroorzaakte bij mijn ex 325 het probleem, nieuwe erin en nooit meer een storing gehad. succes Osl jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.