Citroën Berlingo 1.9 D: Berlingo startblokkering probleem

Bouwjaar: 2000

Citroen Berlingo Diesel van 2000:geeft geen thuis meer,lampje sleutel knippert op dashboard met geluidsignaal.Dit is plotseling gebeurt na een ritje.Overigens:Auto heeft geen centrale vergrendeling op afstand in sleutel,alleen transponder.Oorzaak misschien bekent? (voordat ik de halve auto kaalsloop zonder resultaat)

automan787

Geplaatst door automan787 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

citrohuuske (0), 21 jaar geleden

meestal is de transponder in de sleutel kapot en moet je een nieuwe sleutel bij de citroen garage bestellen met bij de auto behorende sleutelcode kan deze sleutel opnieuw worden ingeleerd. De nieuwe sleutel dient ook op sleutelcode te worden besteld.groeten citrohuuske

automan787 (0), 21 jaar geleden

Bedankt voor het antwoord,heb contact opgenomen met de Citroendealer hier in de buurt.Sleutelcode is niet aanwezig,zodoende duurt het een paar dagen (moet opgevraagd worden bij importeur) waarna de auto aan de kast gaat om te worden uitgelezen,en het inleren kan beginnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.