Citroën Berlingo: >> passagier stoel...

Ik heb een Citroën Berlingo 1.9 D grijs kenteken.Nu is het zo dat de stoel voor de passagier geen instelmogelijkheden heeft  :'( . Deze stoel staat gefixeerd, zowel de hoek van de rugleuning als de beenruimte kunnen niet worden ingesteld.Mijn grootste probleem is de hoek van de rugleuning. Graag zou ik deze hoek iets schuiner willen zetten. Ook zou ik de stoel iets naar achteren willen plaatsen.Zijn er mensen die dit probleem ook hebben? Zijn er mensen die ervaring hebben met het aanpassen van de stand van deze stoel?

JelleBelle

Geplaatst door JelleBelle (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tzwht (0), 22 jaar geleden

inderdaad staat de rugleuning erg recht,je kan de slot plaat uitvijlen,en de vergrote ruimte opvullen met een exentrische ring,je kan dan altijd weer naar de oude positie,de gehele stoel naar achteren verplaatsen,was in mijn geval niet mogelijk omdat er een tussenschot achter de stoel zit.

hoogfrequent (0), 20 jaar geleden

Bij verschillende auto's heb ik de stoelhoogte aangepast door de 4 bevestigingsbouten van de stoel op het chassis los te draaien en er vulplaten onder te leggen (ijzerhandel). 1 cm geeft al een heel ander gevoel.Doe dit alleen aan de voorkant dan zal je rugleuning wat naar achteren kantelen. Kwestie van proberen. Let wel op dat je voldoende schroefdraad over houdt om de stoel goed vast te zetten (pas eventueel langere bouten toe).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.