Daewoo-Chevrolet Lanos 1.5: Startprobleem Lanos 1.5i

Bouwjaar: 1999

Klant met een Lanos 1.5i bj. 99 en 34000 km komt gewoon rijdend thuis en s'morgens slaat de auto niet aan.
Het diagnoselampje brandt niet en storingskodes zijn dus niet uit te lezen. Het blijkt dat en de ontsteking geen vonk heeft en de brandstofpomp geen opbrengst heeft, en ook inspuitventielen reageren niet, kortom meerdere funkties zijn weg.

Conclusie is dat de computer defect is, maar wie heeft ervaring met een dergelijk probleem?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

R.arkes (0) PRO, 22 jaar geleden

Ik heb wel een keer gehad dat de Bobine voor de helft niet deed wat natuurlijk een trekkracht probleem gaf en een loeihete kat (echt roodgloeiend) tot gevolg had

Jan_Knol (0) PRO, 22 jaar geleden

Sorry dat ik zo laat reageer maar deze storing is wel bekent in deawoo land, onder de passagier stoel zit de ECU vlak voor deze ECU zit een massa stekker (alle massa draden worden hier met elkaar door verbonden) 1 pen in deze stekker is dan gecorrodeerd oplossing alle draden aan elkaar solderen
hierna start de auto perfect

Siem Bijman (140) PRO, 22 jaar geleden

Probleem is opgelost. Inderdaad bleek een stekkerverbinding gecorrodeerd te zijn. Deze stekkerverbinding bevond zich bij de rechterdorpel voor de voorstoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.