Honda Civic 1.5i: honda civic start niet

Bouwjaar: 1992

klant heeft civic met het probleem zodra de auto op temperatuur is en men de auto uitzet en daarna weer start de motor niet aan wil slaan  b.v bij het tanken heb de foutcode uit gelezen deze gaf aan injectors niet goed cq aanstuuring of weerstand en voeding niet goed deze drie punten heb ik door gemeten en was goed als dit goed was moest je de injectors vervangen vermelde men. dit heb ik gedaan zowel de hoofdverstuiver en de hulpverstuiver zonder resultaat want het probleem is nog aanwezig incl storingscode 16  deze auto heeft een 1500 monopoint injectie motor bwj  1992 heeft iemand een idee  ( heb de ecu gereset na reperatie)

antwan490

Geplaatst door antwan490 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

caddy1492 (0) PRO, 21 jaar geleden

links onder dashboard zit een relais wat voor de voedingsspanning voor al deze genoemde compontenten zorgt. Als ik mij niet vergis is dit het brandstofpomprelais. vervangen en het is over

antwan490 (0), 21 jaar geleden

bedankt het euvel is verholpen het was inderdaad het relais

HM (0) PRO, 20 jaar geleden

Het zelfde probleem meegemaakt relais vervangen en opgelost !!

peet8679 (0), 19 jaar geleden

je kan hem ook opnieuw solderen werk ook

wloevens (0), 18 jaar geleden

Ik heb het ook bij een Concerto 1.5 van 1994 gehad, relais geopend, de beide zwarte relais ghereinigd en het complete geval weer dichtgesoldeerd, teruggeplaatst en het probleem is verholpen.

sabi (0), 15 jaar geleden

hallo wie kan mij helpen ik heb een honda civic bj 92,ik heb een lange reis gemaakt en ineens brand die egine lampje wat moet ik doen
tijdens het rijden was mijn motor ook zo zwaar en hij wil niet meer hard rijden en mijn verwarming blaas koude lucht
wie kan mij helpen
gr sabina

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

controleer als eerste ofdat je nog voldoende koelwater in je motor hebt zitten. Als dit NIET het geval is, denk ik dat je gisteren je motor om zeep hebt geholpen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.