Mercedes-Benz C 220 D combi: Weigering elektrisch raam en spiegel

Wij hebben en auto met de volgende storing.Het raam L en de spiegel links doen het niet meer.Wij hebben een relais vervangen wat in de deur hangt en toen werkte alles weer. 3 dagen later was de klacht weer precies hetzelfde.Wie heeft dit wel eens meegemaakt.

Sido_Schat

Geplaatst door Sido_Schat (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jos_Joersen (0), 22 jaar geleden

Meestal is de bedrading t.p.v. de doorvoer van A-stijl naar portier beschadigd door het openen en sluiten.

jangen (0) PRO, 20 jaar geleden

wanneer de wagen dit probleem vertoont moet je hem laten uitlezen. Waarschijnlijk zal een elektrische motor een storing doorgeven via een can lijn. Wij hebben hetzelfde probleem gehad. motor links achter gaf storingen. bij het loskoppelen van de batterij en weer aansluiten zullen de ramen opnieuw werken tot er opnieuw een storing komt

F._Kormelink (0) PRO, 20 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem, bij een gewone c220, alleen rechtsvoor. Accupool eraf helpt niet, en het lijkt mij sterk dat de kabel gebroken is. heb wel een goede voedding en massa op het relais. Meer suggesties?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.