Volkswagen vw golf cabriolet: andere motor

Bouwjaar: 1991

wat is de snelste maar makkelijkst motor om in mijn cabrio te bouwen. en graag zou ik willen weten waar ik motorschema's kan bemachtigen van en vw 2h motor.?

mlexter

Geplaatst door mlexter (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gjb (0), 21 jaar geleden

1.8 8v g60,  kun je veilig en makkelijk opvoeren tot 200pk,(standaard 160) en er zijn gevallen bekend van 315pk geloof ik, maar dat is dan weer een 16v en die zijn schaars:S

typ 17 (0), 20 jaar geleden

Ik heb in een cabrio alles van een 8V G60 overgebouwd maar de G-lader vervangen door een kompressor van een Mercedes 230 kompressor. De stuuringsgegevens zijn wel aangepast in de elektronische sturingsdoos(dit werd door een tuner gedaan).
Vrij eenvoudig werkje voor wie sleutelen kan en niet om een uurtje meer of minder verlegen is.
Over de werkelijke PK van dit karretje heb ik geen gegevens maar na een jaar ben ik hem nog lang niet moe. Ben wel van 13 duim velgen moet op 15 duim moeten overstappen omdat de voorremmen veel groter zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.