Honda Shuttle 2.3: kromme schijven

Bouwjaar: 1999

probleem 1: steeds terugkerende kromme schijven,vanaf km-stand 5000. km-stand nu 120.000. Er zitten nu geperforeerde schijven met zachte blokken (ferodo) op, remt nog steeds niet goed. Dealer weet geen oplossingen meer.
probleem 2:Onbalans in voorwielophanging is niet uit te balanceren. Onder de auto balanceren is wel beter, maar lost het niet op.
Het gaat hier om een Honda Shuttle 2.3, bouwjaar 1999.
Wie weet raad????

bentax

Geplaatst door bentax (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Shuttle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 21 jaar geleden

Wat betreft de remschijven, laat ze eens afdraaien aan de auto. Dan neem je alle slingeringen mee.

Wat voor banden ziijn er gemonteerd? Laat ze eens optimaliseren (Het onbalans van de velg t.o.v. het onbalans van de band opheffen). Geeft heel veel resultaat.

master (0), 21 jaar geleden

Wat betreft de onbalans, controleer de homokineten van de aandrijfassen op speling. Dit is mij nl ook overkomen met een AX welke na 30.000 km terug ging naar TD citroen NL (na 10-tallen keren in de garage te zijn geweest ivm onbalans) en na montage van nieuwe aandrijfassen probleem op gelost ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Shuttle of stel zelf een nieuwe vraag.