Volkswagen Golf V: Emissions workshop

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 SDI

Ben nu al een paar keer naar de garage geweest met een storing na het starten van de auto.. Op mijn dashboard gaat een lampje branden en geeft aan emissions workshop.
De garage heeft al nieuwe gloeibougies geplaatst en een computer update maar dat hielp niks. Storing na een aantal dagen terug. Hebben ze de gloeibougies nagemeten en daar kwam uit dat er twee het niet deden. Raar deze waren net vervangen dus zij de gloeibougies omgewisseld en opnieuw gemeten. Nu was de storing weg. Na een aantal dagen weer de storing terug en hetzelfde probleem. Nu de gloeirelais vervangen. Na een aantal dagen weer de storing terug. Wat kan het probleem zijn ? Auto loopt motorisch wel goed.

Heb ook gehad dat de storing erin kwam en na een aantal dagen met het starten zo weer weg was.

robinvanginkel

Geplaatst door robinvanginkel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 15 jaar geleden

Je hoeft niet in herhaling te vallen

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

heb de tekst aangepast

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

als je weet welke storing in het geheugen stond met de foutcode erbij dan kunnen we misschien iets meer voor je betekenen. gr john

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

Snap er nu geen moer meer van. Vanochtend de auto gestart en jahoor daar was het emmission workshop lampje weer met die vervelende ping.
Het was wel vochtig en koud weer. Kan het zijn dat er ergens vocht ( kou beneden de 5 graden) bij komt en dat dan mijn gloeibougies in storing gaan.
VW Garage gebeld en die weten het ook niet meer. Ze denken erover de auro naar de Pon dealer (de importeur) te brengen en net zo lang te zoeken totdat ze het hebben gevonden. Kostenplaatje onbekend. Wordt er echt gek van nu.

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

De pon importeur zegt dat het waarschijnlijk de kabelboom naar de gloeibougies is die storing geeft.
Weet iemand wat de kosten voor het vervangen ongeveer zijn.

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

Is de gloeirelais ook mee vervangen?.

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

Ja die is vervangen.

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

Het storingslampje is weer verdwenen. Het lijkt erop dat de storing komt bij een temperatuut beneden de 5 graden.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

wat voor storingscode stond er in? met de eerder gegeven info van jou kan niemand een gericht antwoord geven. gr john

robinvanginkel (0), 15 jaar geleden

ik kom niet meer bij de Vag garage in Harderwijk. 600 euro armer en wat blijkt. 2 weken geleden toen de temperatuur buiten hoger werd ging de storing uit en is niet meer teruggekomen. Het ligt dus aan de buitentemperatuur. Maar wat kan de stoing nou veroorzaken bij een temperatuur beneden de 5 graden. ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.