SsangYong Rexton: motor valt uit tijdens rijden met laag toerental

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: xvt 5 cilinder

Help onze motor valt uit tijdens het rijden, vooral met laag toerental. In eerste instantie alleen met achteruit rijden, geen melding. Nu ook bij het afremmen, ook geen foutmelding. De auto staat nu al ruim een week bij de garage, maar kunnen het niet vinden. Herkennen jullie het probleem ?

baekfl

Geplaatst door baekfl (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Rexton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je na het uitvallen de motor start, slaat deze dan weer onmiddelijk aan?

Garantie? Staat de auto bij een algemene garage of de dealer?

baekfl (0), 13 jaar geleden

Je kunt de auto direct weer starten, uiteraard na hem in zijn vrij gezet te hebben.
De auto staat bij de dealer.

Musso53 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het komt mij over als een probleem met de hoge druk pomp. Vreemd dat er geen foutcode naar voren komt. Gebruikt men wel een Scan-100 want met ander apparatuur is de Rexton niet uit te lezen. Hebben ze wel een Scan-100 dan kunnen ze een snapshot maken van het moment dat de storing op treedt (ca. 1 minuut). Daarna kunnen ze een ca. 50 verschillende meetwaarden analiseren en mogelijk vast stellen waar het probleem zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rexton of stel zelf een nieuwe vraag.