Mercedes-Benz M-Klasse: Mercedes ML270 tellers en verlichting werken niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270cdi

Mercedes ML270cdi,accu is er uit geweest ivm vorst,accu er weer in gezet en nu werken de tellers niet meer en de verlichting daarvan en verlichting van div schakelaars.Zekeringen in de zekeringkast en zekering passagierskant onder dashbord allemaal ok.wat kan dit zijn

sensautos

Geplaatst door sensautos (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kronenburg (0) PRO, 13 jaar geleden

alle hoofdzekeringen ook heeel goed gecontrolleerd??
toen de accu leeg was hopelijk niet gestart met een acculader met startmogelijkhijd, anders kun je een hoge piekspanning hebben gehad en een computer hebben opgeblazen.
accupolen 100% vrij van oxidatie en perfect gemonteerd.

had een maand geleden een Mercedes SLK dashboard deed het niet, achteraf bleken de accupolen niet goed vast te zitten.. raar zul je zeggen want de auto startte wel gewoon, hoe dat kan snap ik nog niet helemaal, maar het was wel zo en het probleem is definitioef verholpen!!


succes!!


groetjes,

marcel kronenburg

McTech (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb al meerdere malen meegemaakt dat combiklok defect gaat naar het leeglopen en/of wisselen van accu.
Echter nog niet bij een ML, wel bij E-klasse, Sprinter en Vito.

moderator pc forum (0) PRO, 11 jaar geleden

[b]Vergeet niet om de oplossing ook te vermelden. Degene die helpt bij het oplossen van een probleem hoort graag hoe het is afgelopen![/b]

sensautos (0) PRO, 8 jaar geleden

opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.