Suzuki Baleno: Bezinepomp werkt net

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800

Auto heeft een jaar met defecte cilinderkop gestaan. Na een vervangende kop te hebben geplaatst start de auto niet. bij controle brandstof blijkt dt er geen benzinewordt gepompt.
Is er een mogelijkheid om de pomp direct te kunnen laten lopen en waar bevindt deze zich?
Het betreft hier de Baleno Estate.

groet Danny

dannymdouma

Geplaatst door dannymdouma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Weet je zeker dat het de pomp is? Geen dicht filter o.i.d.?
de pomp zit onder de achterbank. Die zal wel vast zitten door een jaartje stilstand. Probeer eens tijdens het starten met een kunststof hamer aan de onderkant van de tank te kloppen. Niet heel hard,maar je hebt kans dat ie loskomt.
Andere optie is met losse stekker even 12v op de massa te zetten en massa op de voeding van de pomp. Hierdoor draait de pomp even de andere kant op.Wil ook wel eens helpen

dannymdouma (0), 12 jaar geleden

Hoi Maarten,
Bedankt voor de input. Helaas bleek pomp toch dood te zijn geen opvoerdruk meer. we hebben op de sloop een andere gehaald en motor loopt nu weer, echter op 3 pitten daar een bobine stuk blijkt te zijn in ieder geval te overzien.
Pomp was echter alleen bereikbaar van onder de auto ging wel redelijk eenvoudig.

groet Danny

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

bedankt voor de feedback. Mooi dat het gelukt is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.