Renault 0: distributsie renault master

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: T33 2,5 ltr

mijn distributie is versprongen nou kan ik niet duidelijk de merk tekens vinden heb nieuwe riem gehaald en er stonden wat merk tekens op de doos. maar deze hebben me niet echt geholpen wie kan mij helpen ik kan niet veel vinden over de merk tekens

gr rob

robspeed

Geplaatst door robspeed (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

robspeed (0), 12 jaar geleden

bedankt maar de merk tekens op de kruk as zijn niet goed meer te zien.

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

dAN moet je zelf een duidelijk merkteken aanbrengen. Zet de nokkenas dan op merkteken, dan weet je waar je de krukas moet aftekenen.
Succes

robspeed (0), 12 jaar geleden

ralf heb je zelf deze klus wel eens gedaan.omdat ik niet kan controleren hoe de snaar moet staan omdat deze al stuk was heb ik een nieuwe snaar gekocht en daar staat de krukas merk teken 180 gr gedraaid (op de doos van de snaar)
hoe kan ik controleren dat de zuiger in de bdp staat.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

dan haal je een gloeibougie er uit, en steek een lange schroeven draaien in de cilinder, krukas draaien tot je het bdp hebt....


heb je het tandwiel ed al goed schoon gemaakt, vaak is het slecht te zien door vettigheid en rotzooi

robspeed (0), 12 jaar geleden

ga nu eerst even de borg zoeken in het vliegwiel de gloeiplug zit haaks op de motor kom ik toch niet in de verbrandings kamer.
ook de vliegwiel borging kan ik niet goed vinden heb wel iets maar dan wil ik ook controle uit voeren zodat ik zeker weet dat de zuiger boven in staat.

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=robspeed]ralf heb je zelf deze klus wel eens gedaan.omdat ik niet kan controleren hoe de snaar moet staan omdat deze al stuk was heb ik een nieuwe snaar gekocht en daar staat de krukas merk teken 180 gr gedraaid (op de doos van de snaar)
hoe kan ik controleren dat de zuiger in de bdp staat.[/quote]
Nee, niet gedaan bij een Master. Maar hieronder heb je wat plaatjes, ik weet ook niet of ik je daar mee help. Maar het helpt je wel om het referentie vlak te vinden.

Als je riem versprongen is, zal de nokkenas hooguit een paar tanden afwijken van het merkteken. Hoop voor je dat je geen verdere schade hebt.

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/191/timingmaster.png/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/191...][img]http://img191.imageshack.us/img191/5576/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/17/timing3.jpg/][img]http://img17.imageshack.us/img17/1482/ti...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/820/timing2.png/][img]http://img820.imageshack.us/img820/3968/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.