Renault Kangoo: lekke kopakking kangoo 1.4 benzine

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Onze Kangoo met 203000km op de teller heeft waarschijnlijk een lekke koppakking. Het koelvloeistofpeil stond op minimum en er komt witte rook uit de uitlaat. De motor is overigens niet heet gelopen. Wel loopt hij nu onregelmatig stationair en houdt hij in. Er wordt natuurlijk nu niet meer mee gereden. Geen mayo onder de olievuldop en de koelvloeistof is nog mooi helder.
De auto is van 1999 en is altijd stipt onderhouden dus is de vraag, wat nu. Laten maken of de auto wegdoen.
Heeft iemand idee wat dit grapje gaat kosten. Waarschijnlijk is ook de waterpomp stuk en de oorzaak van het probleem. Des te vreemder dat de motor niet warm is gelopen.
Alvast bedankt voor de reactie's

jos309rfs

Geplaatst door jos309rfs (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Problemcar is bedoeld voor het oplossen van technische problemen aan/van uw auto.
Voor informatie betreffende reparatie- en/of onderdeelprijzen verwijzen we u door naar reparateurs zoals garages, dealers enz.
De prijzen kunnen door omstandigheden dusdanig verschillen dat dit niet relevant is voor plaatsing op deze site.

Ramjod (0) PRO, 11 jaar geleden

5 uurtjes werk en dan het materiaal koppaking set,distributie set, multieriem set, kopbouten,waterpomp, vloeistoffen. J moet gaan denken in een bedrag van xxxx.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.