Renault Laguna: knipperlichten laguna 1996 werken niet na aankoppelen aanhanger

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Onze Laguna uit 1996 heeft kuren met de knipperlichten. Nadat we met een aanhangwagen aangekoppeld hebben gereden willen de knipperlichten niet meer werken. De alarmlichten werken nog wel. De aanhanger is dus niet meer aangekoppeld wanneer dit probleem zich voordoet. De aanhangwagen zelf had wel een probleem met de verlichting (de helft doet het niet, dit is ook bij andere auto's), misschien dat dit er mee te maken kan hebben?


Volgens mij gaan alarmlichten en knipperlichten over hetzelfde relais en zekering, klopt dit?

Weet iemand de oplossing bij dit probleem?

Bij voorbaat dank voor de input!
Groeten Laurens

bomboras

Geplaatst door bomboras (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ronny530 (0), 11 jaar geleden

Of het ook bij deze Laguna zo is maar er is voor het alarmlicht een aparte zekering geplaatst bij dit teken <->. Voor de knipper automaat is een aparte zekering, aangegeven met "stop" geplaatst. De aanhanger is zeker de veroorzaker.

bomboras (0), 11 jaar geleden

klopt het was een zekering die we nog niet gecontroleerd hadden. Bedankt voor de oplossing

ronny530 (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor het terug melden. De aanhanger is wel voor reparatie vatbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.